Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника / 17.10.2007

Кражба чрез проникване с ключ в частен дом на възрастна жена
На 15.10.т.г., чрез отключване с подбран или подправен ключ е проникнато в частен дом, намиращ се в ж.к. «Васил Левски» в Казанлък, обитаван от 71 годишна жена, откъдето е извършена кражба на сумата от 110 лв. Работата по случая продължава от служители на РПУ Казанлък.

Две сходни кражби на предното панорамно стъкло на лек автомобил Форд «Фиеста»
На 15.10.т.г. около 07.50 ч. в РПУ Казанлък е получено съобщение от 50 годишен мъж от същия град, за това че от лекуя му автомобил Форд «Фиеста», със старозагорска регистрация, паркиран пред бл. № 33 в ж.к. «Изток», чрез изрязване на гуменото уплътнение е извършена кражба на предното панорамно стъкло. Около 08.40 ч. в РПУ Казанлък е получено второ съобщение за сходна кражба на предното панорамно стъкло на лек автомобил Форд «Фиеста», със старозагорска регистрация, паркиран пред бл.11 на ул. «Тодора Бакърджиева» в Казанлък, собственост на 51 годишен мъж от същия град. Работата по случаите продължава от служители на РПУ Казанлък.

18 годишен младеж от с. Крън ограбен от двама непознати мъже
На 15.10.т.г. около 21.15 ч. в РПУ Казанлък е получено съобщение от 18 годишен младеж от с. Крън, общ. Казанлък, за това че малко по-рано в района на бл. 74 в казанлъшкия комплекс «Изток» е спрян от двама непознати мъже, които след използването на физическа сила и  заплаха, са му отнели мобилен телефон. Работата по случая продължава.
 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: