Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника / 15.10.2007

Кражбата на предното обзорно стъкло на л.а. Форд «Фиеста»
На 14.10.т.г. в 03.40 ч. в РПУ Казанлък е получено съобщение от 22 годишен мъж от Лом, за това че малко по-рано е установил кражбата на предното обзорно стъкло на ползвания от него л.а. Форд «Фиеста», с монтанска регистрация. Автоямобилът е бил паркиран на паркинг, разположен южно от музей «Галерия» В Казанлък. Около 05.00 ч. служители от РПУ Казанлък са открили стъклото на около 200 м северно от паркинга. Работата по случая продължава.

Обир над 17-годишен младеж
На 13.10.т.г. около 20.20 ч. в РПУ Казанлък е получено съобщение от 17 годишен младеж от града, за това че малко по-рано е заговорен от двама непознати в района на бл. 28 в ж.к. «Изток» в Казанлък, които са бръкнали в джоба на якето му и са отнели портмоне, съдържащо лични документи и сумата от 65 лв. Работата по случая продължава от служители на РПУ Казанлък.

31 годишна жена умира на място след катастрофа
На 12.10.т.г. около 07.15 ч. по пътя от Казанлък за Стара Загора, на около 500 м. южно от пътен възел с. Тулово, общ. Мъглиж, възниква пътен инцидент между : л.а. Опел «Корса», със старозагорска регистрация, управляван от 31 годишната К.Н. от Казанлък и т.а. «Мерцедес», с хасковска регистрация, управляван от 30 годишния Ж.Ж. от Харманли. От ПТП на място е починала водачката на л.а. «Опел». Причини за пътния инцидент : движение с несъобразена с пътните условия скорост /мокра пътна настилка/ от страна на загиналата водачка на л.а. «Опел», която изгубва контрол над автомобила и навлиза в лентата за насрещно движение, където се удря челно в предната лява част на кабината на насрещно движещия се т.а. «Мерцедес».

Притежаване на наркотични вещества :
На 11.10.т.г. около 15.30 ч. в на бул. «Освобождение» до институт по «Розата» в Казанлък, за проверка е спрян л.а.Нисан «Примера», с ямболска регистрация, управляван от 24 год. М.С. от Ямбол, с който са се придвижвали и : 21 год. К.И. от Раднево и 24 год. Д.А. от Ямбол. В личния багаж на Д.А. е открит плик, съдържащ суха зелена тревиста маса / около 35 гр./, реагирала при направения полеви нарко-тест на канабис. Работата по случая продължава от служители на РПУ Казанлък.

Специализирани полицейски операции :
На 12.10.т.г. на територията на РПУ Казанлък е проведена специализирана полицейска операция по линия «Безопасност на движението», като са констатирани  четири нарушения и са съставени четири акта - 3 по Закона за движение по пътищата и 1 за липса на гражданска отговорност.
 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: