Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника / 11.10.2007

Шкода се блъска в тир край село Търничене
На 11.10.т.г. около 14.50 ч. по пътя София – Стара Загора в района на с. Търничане, общ. Павел баня, в близост до бившето ТКЗС, възниква пътен инцидент, при който л.а. «Шкода 120 L”, със старозагорска регистрация, управляван от 63 годишния И.Т. от Казанлък напуска собствената си пътна лента и се блъска челно в насрещно движещия се ТИР “Мерцедес” – влекач с ремарке, с пловдивска регистрация. В резултат на катастрофата на място загива водача на лекия автомобил. Причините за инцидента са в процес на установяване от служители на Полицейски участък Павел баня.

Полски гражданин катастрофира по пътя от връх Шипка към град Шипка
На 10.10.т.г. около 11.45 ч. по пътя от връх Шипка към град Шипка, при спускане в условията на мъгла и намалена видимост, поради движение с несъобразена с пътните условия скорост, самостоятелно катастрофира, блъскайки се в крайпътната мантинела и деформирайки девет звена и осем метални колове, влекач «МАН», с полска регистрация с прикачено полуремарке, управляван от 25 годишния полски гражданин П.Р. След удара в предпазната еластична ограда, влекачът е излязъл в дясно на пътното платно и е спрял в свлякла се земна маса, като полуремаркето е застанало по диагонал на дясната пънта лента. От инцидента водачът не е пострадал.

Открити разменени регистрационни табели
На 10.10.т.г. около 07.35 ч. по пътя Казанлък - Павел баня, малко след разклона за яз. «Копринка», служители от РПУ Казанлък са спрели за проверка л.а. «ВАЗ», със смолянска регистрация, с прикачено нерегистрирано багажно ремарке, управляван от 38 годишния З.Ч. от с. Старцево, обл. Смолян. Установено е, че ползваните регистрационни табели са на лек  автомобил Москвич «412», собственост на 44 годишен мъж от Смолян. Работата  по  случая  продължава.

Открита взломена металната каса, открадната от пощенската станция в с. Дунавци
На 10.10.т.г. в нива, намираща се между селата Дунавци и Голямо Дряново, общ. Казанлък, е открита взломена металната каса, открадната от пощенската станция в с. Дунавци на 09.10.т.г. Установено е, че от касата липсва сумата от 73 лв. Работата по случая продължава от служители на РПУ Казанлък.
 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: