Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника / 11.10.2007

Специализирана полицейска операция :
На 09.10.т.г. на територията, обслужвана от РПУ Казанлък, е проведена специализира-на полицейска операция, при която са проверени : 72 МПС и 128 лица. Констатирани са 13 нарушения и са съставени 12 акта по Закона за движение по пътищата и един по Закона за българските документи за самоличност.

Кражба на метална каса, съдържаща сумата от около 73 лв. и документи на пощата
На 09.10.т.г., след взломяване на входната врата е проникнато в сградата на пощенската станция в с. Дунавци, общ. Казанлък, откъдето е извършена кражба на метална каса, съдържаща сумата от около 73 лв. и документи на пощата. Работата по случая продължава.

Намерен канабис в 20 и 22 годишни младежи
На 09.10.т.г. около 15.30 ч. при извършване на обход в местността «Тюлбето» край Казанлък, служители от РПУ Казанлък са проверили л.а. Крайслер «Чероки», със старозагор-ска регистрация, управляван от 20 год. А.К. от Казанлък, с който са се придвижвали и : 22 годишните И.С. и П.Й., и двамата от Казанлък. В колата е намерен плик, съдържащ около 1 гр. зелена тревиста  маса, реагирала при тестването с полеви наркотест на канабис. Работата по случая продължава от служители на РПУ Казанлък.
 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: