Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника / 24.02.2009

Разкрито престъпление
На 23.02.2009 г. в 05.50 ч. в РУ на МВР – Казанлък е получено съобщение от 24-годишният  Г.Ц. от с.Бузовград, общ.Казанлък, че пет минути по-рано, докато управлявал микробус "Форд Транзит" по ул. “Петко Стайнов", пред него изскочило неизвестно лице с маска на лицето и го принудило да спре. Тогава второ маскирано лице отворило вратата на шофьора и като му нанесло удар по главата, го привело в безпомощно състояние и го изхвърлило от кабината.

По данни на водача, двете лица се оттеглили с микробуса, в който е имало цигари различни марки на стойност 30 000 лв. и сума в размер - около 20 000 лв. По-късно микробусът е издирен от служители на РУ на МВР – Казанлък между яз."Копринка" и с.Бузовград. Установена е липсата на 30 мастербокса цигари, а сумата от 20 000 лв. е намерена в превозното средство. От проведените оперативно-издирвателни мероприятия е установено, че се касае за инсценировка. Г.Ц. е задържан за 24 часа.  По случая е образувано досъдебно производство.
 
Грабеж
На  23.02.2009г. в 23.45 ч. в РУ на МВР – Казанлък е получено съобщение от 16-годишен казанлъчанин, че около 22.00ч. в Казанлък, в близост до магазин за хранителни стоки на бул."Ал. Батенберг” е бил нападнат от три неизвестни лица, които го съборили на земята и  му отнели два мобилни телефона, портмоне с лична  карта и 240  лв. По случая е образувано досъдебно производство.

Пътно транспортно произшествие
На 23.02.2009 г. около 12.00 ч. в Казанлък на бул."Ал. Батенберг" автобус “Мерцедес”, управляван от Д.Д. (47) от с. Ръжена, общ.Казанлък, при потегляне от автобусна спирка, преминал със задната си дясна гума през десния крак на 76-годишен мъж от Бузовград, който е паднал при качване в автобуса. Пътникът е получил счупване на коляното на десния крак и е настанен за лечение в МБАЛ – Казанлък, без опасност за живота. При извършената проверка не е установено наличие на алкохол в кръвта на водача. Взета му е кръв за химически анализ. По случая е образувано досъдебно производство.  

 

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: