Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника / 23.02.2009

Разкрити престъпления
На  22.02.2009 г.  около  20.00 ч.  в РУ на МВР – Казанлък е получено съобщение, че във ФСМП е постъпило лице с травми от нанесен побой. При извършената проверка на място, пострадалият 56-годишен мъж от с. Крън е заявил, че на поляна северно от черешовата градина на с. Крън му е нанесен побой при който е получил фрактури на костта под лявото  око, на носа, на междувеждната кост и счупване на долен преден зъб.

При проведените оперативно-издирвателни мероприятия е установен и задържан за  24 часа извършителят на престъплението -  Д.Д. (18) от с. Крън. По случая е образувано досъдебно производство.  

Измама
На 22.02.2009 г. в 15,40 ч. в РУ на МВР - Казанлък е получено съобщение от 56-годишна жена от с. Крън, че е получила телефонно обаждане от жена, представила се за дъщеря й, която разстроена й обяснила, че е задържана в полицията след причинено тежко пътнотранспортно произшествие. По познатата схема, жената е измамена със сумата от 1700 лв., 300 евро и около 15 грама златни накити, които около 14.30 ч. предала на неизвестно лице, явило са но уговорена среща пред училището в селото. По случая е образувано досъдебно производство. В момент на изясняване са още две измами, извършени в община Казанлък по този механизъм.

Бързи полицейски производства
На  22.02.2009 г. около 20.40 ч. от с.Бузовград, общ.Казанлък за Казанлък се е движел товарен автомобил “Форд Ескорт”, управляван от неправоспособния М. П. (31) от с. Копринка. На около един километър северно от с.Бузовград, при движение с несъобразена скорост, водачът изгубил управление над автомобила, който се  ударил в предпазна  мантинела. При извършената проверка, техническото средство е отчело наличие на алкохол в кръвта на водача с концентрация 3.11 промила.  М.П. е задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо производство.

 

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: