Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

КСТ “Роза” получи подарък от Община Казанлък за своя 30-годишен юбилей
Благодаря на кмета Галина Стоянова, която подпомогна организацията на концерта на КСТ „Роза“ поповод неговата 30-годишнина. Това заяви единият от ръководителите  на клуба Петър Радев. Това стана по време на тържествена церемония, на която на клубът получи подарък от Община Казанлък – лаптоп. Подаръкът от името на кмета Галина Стоянова бе връчен от заместник-кмета по финанси и бюджет Драгомир Петков. Радев бе категоричен, че тя винаги се  е отзовавала и е помагала: „Нека винаги да подкрепя новаторите. Подареният лаптоп ще влезе в употреба още тази година.“

 
Радев припомни накратко и съществени моменти от създаването на КСТ „Роза“. Той започва работа в труден момент – през 90-те години, когато липсва база за неговото създаване. Първончално развива дейност в сградата на бившия Пионерски дом, в който е превърната една от къщите на Стайнови. В тези години се създава една школа – нещо ново за Казанлък. С много труд, постоянство и любов към всичко, с помощта на родителите и децата ръководителите съумяват да съществуват 30 години, в които са създадени много шампиони. Много деца завоюват международен клас и много други имат национални победи.

Работата на клуба беше подпомогната с лаптоп, който беше подарен от заместник – кмета: „Много ще ни улесни, защото досега работихме с морална остаряла техника. Сега се надявам всичко да бъде по-лесно и благодарение на Община Казанлък това ще се случи“, каза другият ръководител на клуба Ваня Радева.

За своята годишнина КСТ „Роза“ получи поздравления отблизо и далеч, от свои възпитаници, които в момента не са в България.

Плакет с надслов „Танцът – моят път“ получи кметът Галина Стоянова за своето отношение към дейността на клуба, по повод неговата 30-годишнина. Той бе приет от заместник-кмета Драгомир Петков, който благодари от името на Стоянова: „Трудът ви през тези 30 години мога да окачествя като упоритост, професионализъм и постоянство. 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Банер

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: