Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника / 16.02.2009

Телесна повреда
На 15.02.2009 г. в 07.50 ч. в РУ на МВР – Казанлък е получено съобщение, че във ФСМП – Казанлък  е  постъпило лице, пострадало при нанесен побой. При извършената проверка на място, пострадалият 28-годишен казанлъчанин е заявил, че около 06.00 ч. на същата дата неизвестни лица са му нанесли побой пред нощно заведение на площад "Севтополис".

Мъжът е получил комоцио, фрактура на лявата ключица и счупен преден зъб. Настанен е за наблюдение в МБАЛ – Казанлък, без опасност за живота.  Образувано е досъдебно производство. Работата по  случая продължава.  
           
Пътно транспортно произшествие
На 15.02.2009 г. около 12.30 ч. по черен път в гориста местност, северно от с.Горно изворово, общ. Казанлък се е движел мотоциклет “Хонда”, без  регистрация, управляван от  Б.С. (24) от Казанлък. При движение с несъобразена с пътните условия скорост водачът изгубил контрол над мотоциклета и паднал. В 19.50 ч. мотоциклетистът се  явил във  ФСМП - Казанлък, където е установено, че при падането е получил комоцио и охлузвания по десния крак. Настанен е за лечение в МБАЛ – Казанлък, без опасност за живота.При извършената проверка, техническото средство е отчело наличие на алкохол в кръвта му с концентрация 0,12 промила. По случая работи РУ на МВР – Казанлък.

 

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: