Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника / 07.10.2007

Кражба на два акумулатора от т.а. «Камаз»
На 06.10.т.г. в 11.40 ч. в Полицейски участък Мъглиж е получен сигнал от 33 годишен мъж от същия град, за извършена кражба на два акумулатора от т.а. «Камаз», със старозагароска регистрация, паркиран на ул. «Христо Ботев» в Мъглиж. Установено е, че за кражбата е използвано техническо средство, посредством което акумулаторите са демонтирани. Точната стойност на нанесените от кражбата щети е в процес на изясняване. Работата по случая продължава от служители на РПУ Казанлък.

Специализина полицейска операция
На 05/06.10.т.г., на територията, обслужвана от РПУ Казанлък е проведена специализирана полицейска операция, при която са проверени: 47 питейни заведения, 52 МПС, 476 лица и 17 рискови места. Издирено е едно лице обявено за общодържавно издирване. Съставени са 20 акта, от които – 18 са по Закона за движение по пътищата, един по Закона за българските документи за самоличност и един, констатиращ друго административно нарушение. Заведени са две досъдебни производства за управление на МПС след употреба на алкохол. В РПУ Казанлък са доведени четири лица, в които е открита 1 гр. тревиста маса, реагирала при направения полеви наркотест на канабис. За срок от едно денонощие в РПУ Казанлък са задържани две лица.

Каруци предизвикват пътни транспортни произшествия
На 05.10.т.г. около 19.35 ч. на 100 м. южно от с. Крън, общ. Казанлък по пътя от Шипка за Казанлък, пред движещия се л.а. «Форд ескорт», със старозагорска регистрация, управляван от 29 год. С.М. от с. Шейново, внезапно излиза каруца с кон, която се удря странично в лекия автомобил. В резултат на  удара коня е убит на място, а по автомобила са нанесени значителни материални щети.
           
На 05.10.т.г. около 20.30 ч. по пътя от Казанлък за Пловдив на около 1,5 км. от разклона за с. Тъжа, общ. Павел баня, т.а. «Ивеко 35 С», с монтанска регистрация, управляван от 33 годишния П.П. от Бойчиновци, е застигнал и ударил движещата се в същата пътна лента без светлини каруца, управлявана от 35 год. А.Б. от Калофер. В резултат на удара А.Б. е получил счупване на осем ребра от дясно, като е откаран за лечение в МБАЛ Стара Загора, без опасност за живота.

50 годишен мотоциклетист почина след катастрофа до село Тулово
На 06.10.т.г. около 00.15 ч. на 1,5 км. северно от с. Тулово по пътя Стара Загора – Казанлък, е настъпил пътен инцидент между : мотоциклет «Балкан», със старозагорска регистрация, управляван от 50 год. С.М. от Казанлък и л.а. «Фолксваген голф», със старозагорска регистрация, управляван от 18 годишната И.П. от Казанлък. В резултат на катастрофата водачът на мотоциклета е получил вътрешно-контузни рани, откаран е в болницата в Казанлък, където по-късно е починал. Пострадала е и пътуващата на задната седалка на мотоциклета – М.К., 45 годишна, от Казанлък, която с фрактура на десния крак, без опасност за живота е оставена за лечение в болницата в Казанлък. Причини за ПТП : водачът на мотоциклета – С.М. е навлязал в лентата за  насрещно движение и се ударил в предния ляв калник на л.а. «Фолксвеген».
 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: