Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника / 10.02.2009

Кражба
На 09.02.2009 г. в 14.00 ч. в РУ на МВР – Казанлък е получено съобщение, че за времето от 11.05 до 13.50 ч. на същата дата, неизвестно лице чрез взломяване секретния патрон на входната врата, проникнало в частен дом на ул. “Антон Страшимиров” и извършило кражба на 1005 лв. По случая работи РУ на МВР – Казанлък.


Пътно транспортни произшествия

На 09.02.2009 г. около 10.00 ч. в с.Александрово, общ. Павел баня по ул."Стара планина" в посока север се е движел лек автомобил “Фолксваген Голф”, управляван от И. М. (18) от Казанлък, с 1 месец стаж зад волана. В близост до дом №8, при движение с несъобразена скорост, водачът изгубил контрол над автомобила и ударил движещия се по тротоара 64-годишен велосипедист. В резултат на удара велосипедистът е получил счупване на лявата  подбедрица и е настанен за лечение в МБАЛ – Казанлък, без опасност за живота. При извършената проверка не е установено наличие на алкохол в кръвта на водача И.М. По случая работи РУ на МВР – Казанлък.
 
На 09.02.2009 г. около 18.15 ч. по път І-5 след разклона Мъглиж – Стара Загора в посока изток се е движел лек автомобил “Опел Вектра”,  управляван от Г.А. (33) от Стара Загора.    На около 3 км преди с.Тулово, общ.Мъглиж,  при движение с несъобразена скорост, ударил  спрелия в попътната лента аварирал и необозначен лек автомобил “ВАЗ 2104”,  с водач С.Т. (65) от с.Шаново, общ.Мъглиж. При удара “ВАЗ”-ът напуснал пътното платно и попаднал в  крайпътна канавка. Водачът на “ВАЗ” С.Т. и пътуващият в другия автомобил 21-годишен старозагорец са откарани във ФСМП – Казанлък, където им е оказана амбулаторна медицинска помощ. При извършената проверка не е установено наличие на алкохол в кръвта на водачите.  

 

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: