Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника / 09.02.2009

 

Кражба
На 07.02.2009 г. в 07.20 ч. в РУ на МВР – Казанлък е получено съобщение, че в с. Бузовград неизвестно лице, чрез взломяване на силиконово платно, проникнало в кафене на ул. “Пеньо Пенев” и извършило кражба на 300 бр. безалкохолни напитки. Щети – в процес на изясняване. По случая е образувано досъдебно производство.


Пътно транспортни произшествия

На 07.02.2009 г. около 12.00 ч. по черен път южно от с .Скобелево, общ. Павел баня в посока изток се е движел лек автомобил “Ситроен”, управляван от 55-годишната Р.В. от Казанлък.   При спиране на наклонен участък, жената не осигурила автомобила, който потеглил  назад, ударил се в брега и паднал в дере с дълбочина около 3 м. В резултат на удара, Р.В. е получила фрактура на шийката на бедрената кост и е транспортирана в МБАЛ – Стара Загора, без опасност за живота. Пострадала е и возещата се на задната седалка 81-годишна жена, която  е настанена за лечение в МБАЛ – Казанлък с  комоцио, без опасност за живота. На Р.В. е взета кръвна проба за химически анализ. По случая е образувано досъдебно производство.
           
На  08.02.2009 г. около 0.20 ч. в Шипка по ул."Стефан  Орешков" в посока изток се е движел  лек автомобил “Опел Кадет”, управляван от неправоспособния Т.Д. (22) от гр. Шипка. На кръстовището с ул. “Полк. Прерадович” при движение с несъобразена скорост, водачът изгубил управление над автомобила, който излязъл извън пътя, ударил се в крайпътно дърво и се преобърнал. В резултат на удара, Т.Д. е получил контузна рана на главата. Оказана му е амбулаторна медицинска помощ. По случая работи РУ на МВР – Казанлък.  

Друго

На 06.02.2009г. около  23.55 ч.  в РУ на МВР – Казанлък е получено съобщение, че в с. Ветрен, общ. Мъглиж при битов скандал 34-годишният П.С. е намушкал с нож 32-годишния си брат в областта на тила. Потърпевшият е откаран с частен автомобил в ЦСМП – Стара Загора, където му е оказана амбулаторна медицинска помощ. П.С. е задържан за 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.  

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: