Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Ремонти на Светофари в Казанлък през август

Ремонти на Светофари в Казанлък през август
Във връзка с предвидени предстоящи дейности по светофарните уредби в гр. Казанлък през месец август и първата половна на септември уведомяваме жителите и гостите на града, че предстоят периодични прекъсвания в работата на отделни кръстовища.
Водачите следва да спазват знаковата и пътна маркировка на кръстовищата, преминавайки с повишено внимание по бул. „Александър Батенберг“ и бул. „23-ти пехотен Шипченски полк“.

В периода 03.08.2020 - 15.09.2020 плановите реконструкции ще обхванат следните дейности:

1. Ремонт на светофарна уредба №107 - кръстовището на бул. „Александър Батенберг“ и ул. „Св. Св Кирил и Методий“. За реализиране цялостна подмяна на контролера за управление, светлинно-сигнализиращите тела и надземните кабелни линии се налага периодично прекъсване в работата на светофарна уредба №107.

2. Подмяна на светофарен контролер за уредба №109 - кръстовището на бул. „Александър Батенберг“ и бул. „Никола Петков“. По време на подмяната светлинната сигнализация на кръстовището ще бъде изключена.

3. Подмяна на светофарен шкаф за електронната уредба на кръстовище №102 - бул. „23-ти пехотен Шипченски полк“ с ул. „Александър Стамболийски“. Докато трае подмяната светофарната уредба ще бъде временно изключена.

4. Подмяна на светещи елементи със стрелки – „Надясно!“ с „Направо и надясно!“ от уредба №104 - бул. „23-ти пехотен Шипченски полк“ с ул. „Христо Ботев“. Работа в режим на мигаща светлина с жълт цвят докато се извършва подмяната.

5. Монтиране на синхронизиращи устройства по всички светофарни уредби за осигуряване на координиран режим „Зелена вълна“ по „23-ти пехотен Шипченски полк“ и бул. „Александър Батенберг“ за средна скорост 29км/ч. Временни прекъсвания на отделни кръстовища докато се извършва монтажа и настройката.

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: