Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника / 06.02.2009

 

Кражба
На 04.02.2009г. в 11.30 ч. в оперативната дежурна част на РУ на МВР – Казанлък е получено съобщение за извършена кражба от частен дом в ЖК “В. Левски”. При извършения оглед е установено, че за времето от 09.30 ч. до 11.30 ч. на същата дата, неизвестно лице, чрез подбран или подправен ключ, проникнало в жилището, откъдето откраднало 700 лв. По случая работи РУ на МВР – Казанлък.


Пътно транспортни произшествия

На 04.02.2009 г. около 10.20ч. по път І-5 се движели товарен автомобил “МАН” с прикачено полуремарке, управляван от Р.Т. (27) от Ямбол и лек автомобил “Фолксваген Венто”, управляван от П.И. (38) от Стара Загора. На 500 м след пътен възел  Стара Загора-Казанлък-Мъглиж, водачът на товарния автомобил предприел изпреварване без да осигури  достатъчно странично разстояние. В същото време водачът на “Фолксваген”-а увеличил скоростта, в резултат на което, влекачът закачил лекия автомобил, който се завъртял и се ударил странично в двете предпазни еластични огради /мантинели/  и  в гумите на полуремаркето. На лекия автомобил  са нанесени значителни материални щети.  При извършената проверка не е установено наличие на алкохол в кръвта на водачите. По случая работи РУ на МВР – Казанлък.
           
Бързи  производства

На 05.02.2009 г. около 0.30 ч в  Казанлък на  ул. "Отец Паисй" полицейски екип е заловил В.Г. (38) от Казанлък да управлява лек автомобил “Опел Вектра” след употреба на алкохол, с концентрация 3,44 промила. Задържан е за 24 часа и срещу него е образувано незабавно производство.

 

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: