Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

ШАМПИОНКИ! ЗЛАТНИТЕ МОМИЧЕТА НА КАЗАНЛЪК!

Tимът на "Казанлък Волей-Багира" разгроми с 3:0 "Марица" (Пловдив) на финал в държавното първенство по волейбол на България за девойки под 20 години.


Free Joomla Extensions

Момичетата на Боби Крачанов и Ванката Енчев заслужено отнесоха пловдивчанки, водени от екстреньора ни Деян Боюклиев.

Пред погледа на финансовия благодетел и президент от "Багира" Васко Аргиров, зала "Христо Ботев" в София се оказа историческа за Казанлък!!!

След 26:24,25:20 и 25:18 сме лидери при девойките до 20 години и Шампионки на България!

Съставът ни има и три индивидуални награди от финалния турнир - за Мариела Салиева (най-добро либеро), Мария Кривошийска (най-добър централен блокировач)и Кристина Йорданова (най-полезен състезател MVP)!Първите думи на Васил Аргиров- създател на клуба, финансирал десетки проекти и президент на клуба, след като вдигна Трофея на Шампионките в зала "Христо Ботев"! СЛЕД ПЕТ ПОБЕДИ БЕЗ ЗАГУБЕН ГЕЙМ!!!

Девойките до 20 години водени от Борислав Крачанов, Иван Енчев и масажиста в щаба - Въльо Тенев разгромиха титулования и помпозен "Марица"/Пловдив/ с класика 3:0.

"Няма по-щастлив човек в София от мен!  Радостен и очарован съм! Това е най-младият отбор на финалите от осемте и с най-млади треньори! Въпреки двете загуби в подготвителната фаза именно от "Марица", след полуфинала вчера бях убеден в победата и златните медали!Честито на всичките 12-ет момичета! Честито на Казанлък! Пишем история, доволен и удоволствие бе за мен да бъда сред тях!

Целият щаб на националния тим бе в залата и ни поздрави, заедно членовете на Федерацията!", допълни президентът на тима Васил Аргиров.
 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Банер

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: