Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

По искане на Районна прокуратура – Казанлък съдът определи мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо 42-годишен мъж за причинена телесна повреда при побой

Съдебна палата - Казанлък - пролет

По искане на Районна прокуратура – Казанлък съдът определи мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо С.С., на 42 г., привлечен като обвиняем за това, че на 3 юли 2020 г., около 22.30 ч., в гр. Николаево, обл. Стара Загора, е причинил средна телесна повреда на 41-годишен мъж, изразяваща се в прободна рана в гръдната кухина  – престъпление по чл. 129 ал. 2, вр. ал. 1 от Наказателния кодекс.

До момента е установено, че обвиняемият С.С. и пострадалият мъж живеели в съседство в гр. Николаево. Дъщерята на обвиняемия С.С. заживяла на съпружески начала със сина на пострадалия. На 3 юли 2020 г., възникнали противоречия между роднините по повод начина на живот на младото семейство. Обвиняемият и пострадалият си разменили обиди и нецензурни изрази. С.С. бил в нетрезво състояние и в един момент се приближил към опонента си, който бил седнал и разглеждал телефона си. Пострадалият бил с гръб към  С.С., който извадил от дрехите си дълъг нож и нанесъл еднократно удар в гърба му. След това замахнал за втори път, но се намесил друг от присъстващите и това предотвратило по-тежки последици от деянието.

С.С. е осъждан за кражби и грабежи. Последното наказание от 4 години и 4 месеца „лишаване от свобода“ е изтърпял през 2014 г. Той е криминално проявен.

Определението на съда подлежи на протест и обжалване пред Окръжен съд – Стара Загора.

Пресцентър на Апелативна прокуратура – Пловдив

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Търси на пазара:

от 21.02.2020


Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: