Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Промени в движението по улици в Ж.К. "Изток" до неделя /28.06.2020/

Промени в движението по улици в Ж.К.

От четвъртък /25.06.2020/ се въвежда временна организация и безопасност на движението на кръстовището образувано от улиците „Капитан Петко Войвода“, „Олимпиада“ и „Толиати“. От 08:30ч. сутринта в четвъртък участъкът ще бъде затворен за движение, спиране  и паркиране на пътни превозни средства.
МПС ще преминават по обходните улици:

- За движещите се в посока изток по ул. „Олимпиада“ движението ще се осъществява по ул. „Хемус“, ул. „Тюлбенска“ към съществуващата улична мрежа в  гр. Казанлък;  

- За движещите се в посока запад по ул. „Толиати“ движението ще се осъществява по ул. „Сент Ерблен“, ул. „Кремона“ към съществуващата улична мрежа в  гр. Казанлък;

- За движещите се в посока север по ул. „Капитан Петко Войвода“ движението ще се осъществява по ул. „Тюлбенска“, ул. „Кремона“ към съществуващата улична мрежа в  гр. Казанлък.

Достъпът до Центъра за специализация и професионална подготовка в гр. Казанлък при Академията на МВР, Полигон „Тюлбето“ и живущите северно от ул. „Олимпиада“ и ул. „Толиати“, в местността „Тюлбето“, ще се осъществява по следния обходен маршрут:

- Асфалтирана паркова алея с начало западно от ресторант „Българан“, преминаваща северно от Центъра за специализация и професионална подготовка в гр. Казанлък при Академията на МВР.

Промените на движението в посочените участъци ще важат до 17:00 ч. на 28.06.2020 г., неделя.

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Търси на пазара:

от 21.02.2020


Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: