Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Полицейска хроника / 02.02.2009

 Разкрити престъпления
На 29.01.2009г. в 21.30ч. при провеждане на специализирана полицейска операция, на ул."Струма" в гр. Гълъбово е спрян за проверка от лек автомобил “Пежо 205”, управляван от Н.Ж. (43)  от Казанлък. При извършената проверка, в багажника на автомобила са открити  крадени нови метални детайли. Лицето е отведено в РУ на МВР-Гълъбово. Произхода на детайлите и размера на нанесените щети в са процес на изясняване. По случая е образувано досъдебно производство.


На 29.01.2009 г. около 17.45 ч. в РУ на МВР - Казанлък е получено съобщение от 35-годишна казанлъчанка, че около 13.00 ч на същата дата югозападно от професионална гимназия в Казанлък три неизвестни лица са нанесли побой от на 37-годишен мъж, с когото живеела на съпружески начала. В резултат побоя същият е получил загуба на око и контузни рани по цялото тяло. Потърпевшият е транспортиран с личен автомобил в МБАЛ – Стара Загора, където е настанен под наблюдение, без опасност за живота. При проведените оперативно-издирвателни мероприятия, казанлъшките криминалисти са установили, че деянието е извършено от  16-годишен казанлъчанин и трима 15-годишни младежи от същия град. Задържани са за 24 часа. В хода на разследването е установено, че четиримата непълнолетни са нанесли побои на още две лица по хулигански подбуди. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава.

Грабеж  

На 31.01.2009 г. в 21.17 ч. в РУ на МВР – Казанлък е получено съобщение, че около 21.10 ч. неизвестно лице, въоръжено с пистолет, нахлуло магазин за хранителни стоки на ул. “Цар Петър” и след като отнело сумата от 500 лв. се отправило в неизвестна посока. По случая е образувано досъдебно производство.

Кражби
На 30.01.2009 г. в 08.40 ч. в Полицейски участък – Павел баня е получено съобщение, че неизвестно лице влязло през незатворен прозорец в цех на фирма в с. Манолово, общ. Павел баня и извършило кражба на електрожен на стойност 4184, 69 лв. По случая е образувано досъдебно производство.

Полицейски операции  
На 30.01.2009 г. за времето от 14.00 до 24.00 ч. на територията на община Павел баня е проведена специализирана полицейска операция, при която са проверени 25 лица, 17 МПС и 6 заведения за развлечение и хранене. Съставени са два акта за установени административни нарушения на Закона за движение по пътищата.

Пътно транспортни произшествия
На 31.01.2009 г. около 13.00 ч. по четвъртокласен път от с.Зимница, общ.Мъглиж за с.Елхово, общ.Николаево се е движел лек автомобил “Ауди 90”, управляван от П.Ж. (29) от Казанлък. На около 700 м западно от с.Елхово, при движение с несъобразена скорост, водачът изгубил управление над автомобила, който се преобърнал извън пътното платно. В резултат на удара, водачът е получил травматичен шок и е настанен за лечение в МБАЛ – Казанлък, без опасност за живота. С опасност за живота в същата болница е настанен возещият се в автомобила 45-годишен мъж от Бургас, който при катастрофата е получил спукване на слезката. Вторият пътник в автомобила – 22-годишен бургазлия е получил гръбначно-мозъчна травма и е транспортиран в МБАЛ – Стара Загора, където е оставен за лечение с опасност за живота. На водача е взета кръвна проба за химически анализ. При извършената проверка е установено, че автомобилът е с регистрационни табели, издадени за друго МПС. Образувано е досъдебно производство Работата по случая продължава. 

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: