Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Криминалната хроника за 31.03.2020

Бързи производства:
На 30.03.2020 г. в РУ - Казанлък е започнато бързо производство за извършено престъпление по чл.343б, ал.3 от НК срещу 20-годишен мъж от гр. София, затова че около 16:30 ч. на същата дата, в гр. Казанлък, по ул. "Капитан Петко войвода", е управлявал л.а. "Мерцедес" след употреба на наркотични вещества - амфетамин и метамфетамин, установено с техническо средство. Водачът е задържан за срок до 24 часа.

По-характерни престъпления:
На 30.03.2020 г., в 11.15 ч., в Първо РУ - Стара Загора е получено съобщение за намерено мъртво тяло на новородено дете. При извършеният оглед е установено, че на  промишлена площадка, намираща се в индустриалната зона на гр. Стара Загора, е намерено тяло на новородено дете от мъжки пол. Образувано е досъдебно производство по чл.115 от НК. Работата по случая продължава под ръководството на Окръжна прокуратура - Стара Загора.

На 30.03.2020 г. в РУ - Казанлък е получено съобщение от 42-годишна жена, затова че е взломено предно дясно стъкло на л.а. „Ауди“, който е бил паркиран в гр. Казанлък, на ул. „Мусала“, и е извършена кражба на видеорегистратор.
Образувано е досъдебно производство по чл.195 от НК.

Пътнотранспортни произшествия:
На 30.03.2020 г., около 08:15 ч., в гр. Стара Загора, на ул. "Оборище", на заден ход се е движил т.а. "Фолксваген", управляван от 43-годишен мъж. При движението си същият блъснал пресичащата 84-годишна пешеходка. В следствие на удара жената е получила комоцио и разкъсно-контузни рани по главата и тялото. Настанена е за лечение в УМБАЛ - Стара Загора, без опасност за живота.
Водачът е тестван за употреба на алкохол с техническо средство, при което е отчетен отрицателен резултат. В сектор „Пътна полиция“, ОДМВР - Стара Загора, е образувано досъдебно производство по чл. 343 от НК.

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: