Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Поздрав на кмета на Казанлък Галина Стоянова за 3 Март


На дати като тази всички ние притихваме пред паметните плочи в минута мълчание. В тази оглушителна тишина говорят историците. Защото така, както и днес, те пренасят през времето традицията, да знаем автентичната истина за нашата история, за бойната слава на нашето Отечество – България. Община Казанлък, в тази минута мълчание, даде думата и на децата ни, учениците от Казанлък, учениците от цяла България, които със своята искреност, истинност, със своята почтеност и честност пресъздават това време, и настоящето, и бъдещето със словата си.
Защото преди още Апостолите да започнат своята борба за свобода, българският народ беше спечелил своята духовна битка, имайки и до днес три свещени неща: род – царствен и вековен, вяра – силна и непоклатима, език – мълвен, но и силен като огън и меч.

И през 2020 година Община Казанлък поставя на първо място младите, децата – онези, които носят истинския дух на нашето мило Отечество и които ще продължат да го съграждат с истинска любов и отговорност. На тях благодаря за участието в Националния конкурс „Венчайте България с лаврови венци“, на тях искам да отдадем уважение.

Благодарността на българския народ към русите освободители и руския народ преминава през днешните духовни и културни връзки на двата народа, така както ние го правим вече 25 години заедно – Толиати и Казанлък. Знанието и почитта ще минават по мостовете, които ние ще изградим между народите си. А младите хора са онези, които ще ни следват.

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!


Галина Стоянова

Кмет на община Казанлък

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Търси на пазара:

от 21.02.2020


Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: