Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Шипка се възстановява след снежния капан

Град Шипка постепенно се възстановява след снежния капан, в който попадна през изминалото денонощие. По данни на аварийните групи на енерго дружеството по места имаме уверение, че ел. захранването на територията на градчето ни вече е възстановено.

Кметство- Шипка, отново отправя своя апел към всички жители на града да избягват пътувания, заради високите по 2 метра преспи на места, които затрудняват движението. Очакваме утихване на вятъра за да може в утрешния ден да започне и поетапното почистване по приоритет. Днес екипа на кметството помогна на бедстващи домакинства. Утре акцията ни продължава. Молим всички за подкрепа! Радваме се, че въпреки снежния капан и предизвикателствата на природата, шипченци успяхме да се справим и с тежките зимни условия.

От ранни зори, снегопочиваща техника извършва почистване на снега от улиците в града по приоритет. Главните улици, по които се движи обществения транспорт, както и тези с голям човекопоток от хора вече са достъпни за жителите.
Към настоящия момент обработването на улиците продължава за да се предоставят нормални условия за движение в населеното място. Кметство - Шипка моли всички граждани да премахнат автомобилите си от платната за движение, тъй като възпрепятстват нормалното снегопочистване.

Надяваме се на съдействие от ваша страна, за което предварително благодарим.

От ръководството на кметството уведомяват, че движението през гр. Крън посока Казанлък е възстановено. Остават затворени прохода Шипка, както и пътя Шейново-Дунавци, за които се очаква в днешния ден да бъдат възстановени отново за движение.

Призоваваме водачите, на които им предстои пътуване да бъдат добре екипирани, да бъдат добре подготвени с подходящи за зимни условия гуми и да бъдат с пълни резервоари на своите автомобили.


 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Търси на пазара:

от 21.02.2020


Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: