Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Криминалната хроника за 26.11.2019

РПУ, ПОЛИЦИЯ

Разкрити престъпления:                                    
На 24.11.2019 г., в 22:10 ч., в РУ - Казанлък е полученo съобщение за сбиване на множество лица в гр. Казанлък, на бул. "Княз Александър Батенберг". Незабавно на място са изпратени полицейски екипи на РУ - Казанлък, които са прекратили нарушаването на обществения ред. Установено е, че същото е предизвикано от 31-годишен мъж от гр. Казанлък, който е задържан за срок до 24 часа. Образувано е досъдебно производство за извършено престъпление по чл. 325 от НК. Работата по случая продължава.


На 25.11.2019 г., в 15:50 ч., в РУ - Гълъбово е получено съобщение за горяща къща в гр. Гълъбово, на бул. "Република". На място е установено, че е изгоряло напълно имуществото в стаите и част от покривната конструкция на къщата. Образувано е досъдебно производство по чл.330, ал.1 от НК.
В резултат на проведените незабавни оперативно-издирвателни мероприятия е установено, че извършител на деянието е 34-годишен мъж от гр. Гълъбово. Същият е задържан за срок до 24 часа.

Започнати бързи производства:

На 25.11.2019 г. в Участък - Гурково при РУ - Казанлък е образувано бързо производство по чл.345 от НК срещу 33-годишен мъж от с. Корница, общ. Гоце Делчев, затова че на 25.11.2019 г., в 12.00 ч., по път I-6, е управлявал нерегистриран л.а. “Мерцедес”

Проведени полицейски операции:
На 25.11.2019 г. от служители на РУ - Казанлък, съвместно със служители на  ТП ДГС – Гурково, е проведена специализирана полицейска операция на територията на гр. Гурково, за противодействие на престъпления в държавния горския фонд. В хода на операцията са извършени проверки на осем адреса, където е установено, че обитателите им съхраняват общо 10,9 куб. метра дърва за огрев без контролна марка. Работата по случаите продължава.

Други произшествия:
На 25.11.2019 г., в 13:58 ч., в РУ - Казанлък е получено съобщение за възникнала производствена злополука с трима пострадали работници във фирма “Арсенал” АД, гр. Казанлък. На място е установено, че пострадалите са три жени, които са получили изгаряния в областта на ръцете и лицето. Транспортирани са незабавно във ФСМП - Казанлък, като впоследствие са пренасочени за лечение в УМБАЛСМ "Н. И. Пирогов", гр. София, без опасност за живота. Образувано е досъдебно проиводство.

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: