Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Галина Стоянова предложи на вниманието на съветниците своите три предложенияНа днешната тържествена сесия на Общински съвет - Казанлък, кметът Галина Стоянова предложи на вниманието на съветниците своите три предложения, отразяващи част от визията й за по-социална политика в общината, а именно:

1. Едногодишна финансова помощ за всяко новородено дете в община Казанлък с постоянен адрес, чиито родители се осигуряват и не получават социални помощи, под формата на ваучер, на стойността на необходимото количество памперси за едногодишното отглеждане на новороденото.

2. Намаляване с 50% на купона за хранене на децата от 0 до 3 години в детска млечна кухня, който сега е 1 лев, на символичните 0,50 лв.

3. Увеличаване с 50% на стойността на един храноден на децата в детските ясли и детските градини за сметка на бюджета, за да се хранят децата от 3 до 7 години с още по-качествените продукти за тяхното здраве.
Престои кметът Галина Стоянова да внесе предложенията си на първото заседание на Общинския съвет, на което ще бъде обсъждан бюджетът на Община Казанлък за 2020 г.


Free Joomla Extensions

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:


Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Търси на пазара:

от 21.02.2020


Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: