Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

„Розите“ вече ще излъчват двубоите си онлайн

ФК

Новината беше обявена от Българския футболен съюз. Благодарение на онлайн стрийминг платформата MyCujoo, осигуряваща възможност на все повече родни клубове да излъчват шампионатните си двубои в реално време, и мачовете на футболния ни „Розова долина“ ще бъдат наблюдавани от феновете в интернет.
На специален семинар, организиран от Зоналния съвет към БФС в Пловдив, представители на 18-те клуба от Югоизточна Трета лига бяха инструктирани и получиха техническо оборудване, закупено от Българския футболен съюз, благодарение на което още от следващия полусезон ще могат да предават онлайн мачовете си от първенството.

В съвсем кратки срокове подобна възможност ще бъде дадена и на отборите от Североизточна и Северозападна Трета лига, с което ще бъде изпълнена крайната цел на проекта – всички двубои от третото ниво на българския футбол да станат достъпни за зрителите в интернет-пространството. Това ще осигури възможност на самите клубове да предоставят допълнителни опции за реклама на своите търговски партньори.

Проектът стартира през миналата година, когато клубовете от Югозападната Трета лига първи се възползваха от нововъведението.

Цялата стойност на проекта надхвърля 60 хиляди лева, осигурени изцяло със средства на Българския футболен съюз.

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:


Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Търси на пазара:

от 21.02.2020


Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: