Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

По обвинителен акт на Районна прокуратура-Казанлък е осъден 33-годишен мъж за шофиране без съответно свидетелство за управление

Съдебна Палата - Казанлък

По обвинителен акт на Районна прокуратура-Казанлък е осъден Ф.М., на 33 г., за това, че на 4 август 2017 г., на разклона за гр. Павел баня, обл. Стара Загора, е управлявал моторно превозно средство без съответно свидетелство за управление в едногодишния срок от наказването му по административен ред – престъпление по чл. 343в ал.2 от Наказателния кодекс. Съдът е наложил на Ф.М. наказание от три години „лишаване от свобода“ при първоначален „строг“ режим и глоба в размер на 1 200 лева.   Подсъдимият Ф.М.  е неправоспособен водач. На 4 август 2017 г. е предприел управление на моторно превозно средство в едногодишния срок от наказване му по административен ред за същото деяние, като в колата е имало и друго лице.  

Ф.М. е многократно осъждан. По три присъди е осъден за незаконно притежаване на оръжие и по четири присъди за престъпление по чл.343в ал.2 от Наказателния кодекс. Налице е и осъждане за причинено пътно – транспортно произшествие. Последната присъда от 1 година и 9 месеца „лишаване от свобода“ е изтърпял през юли 2014 г. Настоящата присъдата е влязла в законна сила.

Пресцентър на Апелативна прокуратура-Пловдив

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Банер

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: