Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

ФK “Розова долина” застава категорично зад кандидатурата на Галина Стоянова за трети мандат за кмет на Община Казанлък

Футболен клуб,,Розова долина,, застава категорично зад кандидатурата на Галина Стоянова за трети ман

Ръководството, треньорският щаб и футболистите изказаха своята искрена благодарност за оказаната подкрепа от страна на Стоянова. Те заявиха, че тя не само винаги е откликвала на най-болните и спешни въпроси на клуба.

"Не само, че заявяваме подкрепа, тя е категорична. Знаете ли защо? Защото смятам, че не е нужно един човек да е гений, да е най-умният или най-добрият - нужно е да е най-постоянният. Когато си постоянен идват всички успехи. В продължение на всичките години, единствено и само на усилията на Галина Стоянова", заяви Президентът на клуба - Георги Мермеклиев.

"Целият отбор на "Розова долина" застава зад кандидатурата на г-жа Стоянова, защото ние през всичките тези години срещнахме една сериозна подкрепа в нейно лице и в лицето на Общината. Има една сигурност, момчетата се чувстват добре. Абсолютно всичко, което ни е обещано е спазено и мисля, че резултатите показват, че отборът върви в една възходяща линия", каза треньорът на "Розите" Атанас Апостолов.

"Един действащ спортист оценя и вижда помощта на кмета Галина Стоянова и това, което прави за отбора.", категоричен бе Милен Христов.

"Целият отбор заставаме зад г-жа Стоянова, толкова време играем футбол, през града минаха много хора, единствено Галина Стоянова винаги е помагала на отбора и в момента той е стабилен благодарение на нея.", заяви Ахмед Фаиков.


Free Joomla Extensions

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Търси на пазара:

от 21.02.2020


Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: