Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

По споразумение на Районна прокуратура-Казанлък е осъден 40-годишен мъж за извършена взломна кражба в опасен рецидив

Съдебна палата

По споразумение на Районна прокуратура-Казанлък е осъден К.Р., на 40 г., за това, че на 14 януари 2019 г., в гр. Гурково, обл. Стара Загора, в условията на опасен рецидив, в съучастие като извършител с Р. Р , на 37 г.,и В.Б., на 37 г., чрез разрушаване на прегради, здраво направени за защита на имот /взломена врата/ са отнели чужди движими вещи - телевизор, ъглошлайф, ударен къртач и 18 бр. медни чаши, всичко на обща стойност 460 лв. от владението на другиго, без негово съгласие, с намерение противозаконно да ги присвоят -престъпление по чл. 196, ал.1 т.2 вр. чл.195, ал.1 т.3 вр. чл. 194, ал. 1 вр. чл.29, ал. 1 б. „а" и „б" вр. чл. 20, ал.2 вр. чл. 20, ал.1 от Наказателния кодекс. На К.Р. е наложено наказание от 4 години „лишаване от свобода“ при първоначален „строг“ режим.
Той е осъждан за кражби, като наказанието по последната присъда, от 3 години „лишаване от свобода“, е изтърпял през юни 2017 г. В досъдебното производство спрямо него е била определена мярка за неотклонение „задържане под стража“, считано от 21 януари 2019 г.  На Р. Р и В.Б. съдът е наложил наказание от 10 месеца „лишаване от свобода“ условно с изпитателен срок от три години, за всеки един о тях.    

Присъдата е влязла в законна сила и осъдените изтърпяват наказанията си, като К.Р. се намира в затвора.Пресцентър на Апелативна прокуратура-Пловдив

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Банер

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: