Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

"Уникален шанс за първа победа у дома!", коментираха от щаба, преди турнира в Гърция

Вече близо седмица се коментира във волейболните среди жребия при жените. Казанлъшкият тим среща около 25-26 октомври "Раковски"/Димитровград/, по-популярен като "втория отбор" на "маричанки" в спортен комплекс "Багира".
"Лесен жребий, очакваме победа и убедителна игра", коментира началото на волейлигата при дамите "старшията" Борислав Крачанов.

"Готвим се максимално, важно е, че момичетата са здрави. Към тима ще водят вече пълноценна подготовка Аршинкова, Кривошийска и Салим. Променен е и обликът ни за новото първенство. Четири нови състезателки тренират с нас от началото на предсезонната подготовка. Три от момичетата са варненки - Рая Кирова, Десислава Тодева и Кристина Йорданова, а Христина Пеева е възпитаник на ДЮШ на "Берое" Стара Загора. Чакаме контроли в България, но мисля "ще си сверим часовника" след турнир в Гърция. Очакваме подробности кога пътуваме за него, а относно "Раковски" знаем, че е напуснат от 4-5 състезателки. Ще покажем пред собствена публика добра игра за победа", коментира Крачанов.

Един от малкото уважили жребия в столицата бе президентът на "Казанлък Волей-Багира" г-н Васил Аргиров, който коментира след това късмета на отбора: "Очаквам началото на победния ни ход, добър жребий. Вярвам в силите ни и новия облик на "Казанлък"....

Очаква се БНТ 3 да предава на живо НВЛ-жени.

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Търси на пазара:

от 21.02.2020


Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: