Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Ремонтните дейности в учебните заведения в Казанлък

Ремонтните дейности в учебните заведения в Казанлък

През летните месеци със средства в размер на близо половин милион лева от Инвестиционната програма за 2019 година на Община Казанлък са извършени ремонтни дейности в учебни и детски заведения. Новата учебна година общината ще посрещне с реновирани и красиви училища.


Free Joomla Extensions

С 215 хиляди 983 лева са извършени ремонтни дейности в детска градина „Славейче”.

В детска ясла „Пролет” и детска градина „ Юрий Гагарин” са извършени дейности по облагородяване на детските площадки в рамките на 96 хиляди 52 лева.

Ремонтните дейности в учебните заведения в Казанлък

Ремонтните дейности в учебните заведения в Казанлък

Извършен е и ремонт на отоплителната инсталация в Детския комплекс, като са подменени тръбната мрежа и горивната база в сградата, прокарана е и газификация. Общата стойност на дейностите е 49 хиляди 856 лева. Основно е ремонтирана оградата на Природо – математическа гимназия „Никола Обрешков“ на обща стойност 16 хиляди 229 лева. Със средства в размер на 120 хиляди лева е направен ремонт на санитарните възлив Хуманитарна гимназия „ св. Св. Кирил и Методий”, както и на физкултурния салон, който се ползва от учениците на гимназията и от учениците на Основно училище „ Мати Болгария”.

Кметът на Казанлък: „Общината ще посрещне Новата учебна година с реновирани училища“

През 2018 година по проект „Обновяване на образователната инфраструктура в Община Казанлък“ е извършен цялостен ремонт на пет училища и три детски градини в населени места, обновено е и най-голямото учебно заведение в Казанлък Средно училище „Екзарх Антим Първи“.

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Търси на пазара:

от 21.02.2020


Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: