Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

НВЛ "жени" започва в края на октомври, а ние посрещаме "Раковски"


В края на октомври започва волейболното дерби при жените. От изтегленият жребий днес - ВК "Казанлък волей" ще посрещне отборът на ВК "Раковски" - Димитровград, а ВК "Берое" - Стара Загора ще гостува в София на ВК "Левски".

Тази година в отбора на Казанлък ще липсват Пламена Кораменова, Елина Сандолова и Златена Салабашева, а те преминават в отбора на "зелено-бглите". Да припомним, че промените за Казанлък са и треньорският щаб.

25-годишен треньор от Разлог поема женския волейболен отбор от Казанлък. Борислав Крачанов има силно желание и амбииции за успехи в новия сезон с екипа на ВК "Казанлък". Докато тандемът Крачанов и Иван Чолев ще работи с женското направление в клуба, Тони Илиев, Иван Енчев и Съби Кафеджиев ще отговарят за Детско-юношеската школа.

Тони Илиев идва от "Тони спорт" Берковица и ще подготвя за състезанията в новия сезон най-малките състезателки до прекадетки.

Променен е и обликът на женския волейболен тим на Казанлък за новото първенство. Четири нови състезателки тренират с казанлъшките "Рози" от началото на предсезонната подготовка. Три от момичетата са варненки - Рая Кирова, Десислава Тодева и Кристина Йорданова, а Христина Пеева е възпитаник на ДЮШ на "Берое" Стара Загора".

Все още не е ясна точна дата за началото на първенството, очаква се то да стартира в края на месец октомври / около 20-ти/. Именно тогава момичетата на клуба излизат срещу т.нар."втори отбор" на "маричанки", този от Димитровград.

Вижте всички мачове от първи кръг:

"Марица"/Пловдив/ - "Перун" (Варна)

"Казанлък Волей-Багира" - "Раковски" (Димитровград)

"Славия"/София/ - "ЦСКА"/София/

"Левски" - "Берое"/Стара Загора/

НВЛ

НВЛ

НВЛ

НВЛ

НВЛ

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Търси на пазара:

от 21.02.2020


Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: