Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

По искане на Районна прокуратура-Стара Загора съдът определи мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо 19-годишен младеж за държане на високорискови наркотични вещества

СТАРА ЗАГОРА, СЪДЕБНА ПАЛАТА

По искане на Районна прокуратура – Стара Загора съдът определи мярка за неотклонение „задържане под стража“  спрямо К.И., на 19 г., привлечен като обвиняем за извършването на престъпление по чл.354а ал.3 т.1 от Наказателния кодекс  – държане на високорискови наркотични вещества без разрешение.
В хода на разследването е установено, че на 11.07.2019 г., в гр.Стара Загора, обвиняемият К.И. е държал без надлежно разрешително високорисково наркотично вещество – коноп (марихуана, канабис/ с тегло 38,06 грама на стойност 228,36 лв.

Престъплението, предмет на разследване по настоящото наказателно производство е извършено в изпитателния срок на осъждане за друго тежко умишлено престъпление от общ характер, поради което съдът е споделил мнението на Районна прокуратура – Стара Загора, че е налице реална опасност К.И. да се укрие или да извърши и друго престъпление. Събрани са достатъчно доказателства, позволяващи да се направи обосновано предположение, че обвиняемият е извършил престъплението.

Определението на съда, с което е взета мярка за неотклонение  „задържане под стража“ спрямо К.И., подлежи на обжалване пред Окръжен съд – Стара Загора.Пресцентър на Апелативна прокуратура-Пловдив

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Търси на пазара:

от 21.02.2020


Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: