Казанлък Инфо - Животът... такъв какъвто го познавате в .:www.kazanlak-bg.info:.

„Горчиво!“ за розовата сватба на семейство Терзиеви!

„Горчиво!“ за розовата сватба на семейство Терзиеви!

Кметът на община Казанлък Галина Стоянова за втори път ожени Пламена и Апостол Терзиеви днес в Ритуалната зала на Община Казанлък, така, както преди 10 години пред Кмета са си казали заветното „Да“. „Пред мен са двама, които се врекоха във вярност и любов не само пред себе си, но и пред Община Казанлък.“, отбеляза Галина Стоянова. „За мен е голяма чест да бъда заедно с Вас и да направим ритуал след 10 години, който да бъде вечен за Вас и Вашето семейство!“, приветства Кметът на Казанлък розовите младоженци.

„Горчиво!“ за розовата сватба на семейство Терзиеви!
Красивото отбелязване на десетилетието семеен живот стана възможно, благодарение на грижливо пазена в тайна от „младоженеца“ идея на очарователната му половинка. Своята част от работата по строго секретния замисъл свърши и благородната „уговорка“ на Кмета за важна среща, която изисква от Апостол Терзиев официално облекло. В тесния семеен кръг на повторното бракосъчетание присъстваха кумовете Ива и Станимир Къчеви и ... новото попълнение в семейното гнездо на Терзиеви – 7-годишните им синове Калин и Георги. Те трябваше да потвърдят любовта на своите родители, за да се пристъпи към същността на гражданския ритуал.
„Горчиво!“ за розовата сватба на семейство Терзиеви!

„Горчиво!“ за розовата сватба на семейство Терзиеви!
„Хиляди пъти се вричам...“ прозвуча препотвърдената клетва на Пламена и Апостол. Тя, самата, в качеството си на общински служител, е създала незабравими спомени за десетки казанлъшки двойки от най-светлия им ден. Апостол, като кмет на село Ръжена, грижливо следи за радостите и неволите на жителите на селото. „Удостоверението за сключен граждански брак е подписано и подготвено от един от най-верните служители на Община Казанлък. Тя е направила щастливи много двойки, дала е живот на много семейства. И със сигурност от това е щастлива.“, разказа Галина Стоянова. „Аз, в качеството си на кмет, използвам случая да благодаря на Пламена Терзиева, че изпълнява тази роля, която съм й предоставила, със голяма любов и голямо внимание към нашите съграждани в Казанлък и че ги прави щастливи!“. Заедно с брачното свидетелство Кметът на Казанлък връчи на семейство Терзиеви герба на Казанлък. „Вие, двамата, заслужавате да го получите и да го пазите и предадете на Вашите деца. Защото Вие и двамата сте се врекли в любов на Община Казанлък. Изпълнявате своята работа с голямо желание, с голяма отговорност и това Ви личи всеки ден.“, поздрави розовото семейство Галина Стоянова и им пожела винаги да са така всеотдайни.
„Горчиво!“ за розовата сватба на семейство Терзиеви!
Нека всички сълзи, които бликнаха днес в Ритуалната зала на Казанлък носят само радостни емоции на семейство Терзиеви, за да живеят с пенливи балончета шампанско щастливо в своята обич!

Танцувайте в любовта на Вашия брачен живот до края на пътя Ви! Обичта Ви да ражда обич!

Пресцентър на община Казанлък

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Търси на пазара:

от 22.11.2019


Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: