Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Криминалната хроника за 24.04.2019

РПУ, ПОЛИЦИЯ

Разкрити престъпления:
В бюлетин № 96/06.04.2019 г. на ОДМВР – Стара Загора е отразена кражба на чанта с портмоне и намиращите се в него лични документи и дебитни карти от незаключен л.а. "Фолксваген", който е бил паркиран в с. Дъбово, общ. Мъглиж. В РУ - Казанлък е образувано досъдебно производство за престъпление чл.194 от НК. От проведените оперативно-издирвателни мероприятия е установено, че извършител на деянието е 31-годишен мъж от гр. Мъглиж.


На 23.04.2019 г., около 21:30 ч., в гр. Стара Загора, по бул. "Славянски", се е движил л.а. "Фолксваген", управляван от 26-годишен мъж от с. Долно Белево, обл. Хасково. Поради движение със скорост, несъобразена с пътните условия, същият изгубил контрол над автомобила, който се отклонил в дясно по посоката на движение и се блъснал в метални решетъчни предпазни ограждения. Настъпило е ПТП с щети по автомобила и по пътната инфраструктура. Водачът е тестван за употреба на алкохол с техническо средство, което е отчело концентрация от 1.70 промила алкохол в издишания въздух. В сектор „Пътна полиция“ при ОДМВР – Стара Загора е образувано досъдебно производство за престъпление по чл.343б от НК.

По-характерни престъпления:
На 23.04.2019 г. във Второ РУ - Стара Загора е получено съобщение от 22-годишен мъж от гр. Стара Загора, че е намерил собствения си л.а. "Фолксваген", който е бил паркиран в гр. Стара Загора, на ул. "Загорка", със счупено предно дясно стъкло и отнет CD плейър. Образувано е досъдебно производство по чл.195 от НК.

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: