Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Стара Загора е част от националната маркетингова кампания на България в Русия

Стара Загора е част от националната маркетингова кампания на България в Русия
Стара Загора, която е част от националната маркетингова кампания на България в Русия, е представена на българския щанд с площ от 100 кв. м. на международната туристическа борса Интурмаркет 2019 в Москва, който е бил открит от министъра на туризма Николина Ангелкова. Това съобщи ресорният зам.-кмет по туризъм в Община Стара Загора Красимира Чахова, която е там по покана на туристическото ведомство да представи възможностите за туризъм в региона. Тя уточни, че на щанда са представени още Министерството на туризма и общините София, Варна, Велико Търново и Приморско.

Форумът се провежда в периода 9-11 март и се организира със съдействието на Федералната агенция по туризъм, Федералната агенция по въздушен транспорт, Руската хотелиерска асоциация и други водещи структури в областта на туризма. Очаква се изложителите в тазгодишното издание да са над 1 400 фирми от над 130 страни и всички руски региони и национални туристически представителства, а броят на посетителите е с прогнози за над 74 хил. души.

Министър Ангелкова е заявила, че Русия е сред най-важните генериращи пазари за входящия туризъм на България, посочвайки, че се работи активно за насърчаване на пътуванията на граждани от Руската федерация у нас. Активна маркетингова кампания популяризира разнообразния туристически продукт сред руските туристи, търсят се и иновативни проекти, които да отговарят на търсенето на посетителите от федерацията, информирала е още министърът.

В първия ден на туристическата борса е проведена и специализирана презентация на тема „България – повече от море“. Руски туроператори, туристически агенции, медии и гости на изложението се запознават с националната туристическа реклама за настоящата година.

На българския щанд чрез редица атрактивни презентации е представен българският фолклор и най-интересното, което предлага България, за морски, поклоннически и приключенски и спортен туризъм, гурме и винени дестинации, младежки пакети, културни и исторически забележителности и много други.

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Търси на пазара:

от 21.02.2020


Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: