Казанлък Инфо - Животът... такъв какъвто го познавате в .:www.kazanlak-bg.info:.

Цветя и поздравления от Кмета за екипа на АГ-отделението в Казанлък

Цветя и поздравления от Кмета за екипа на АГ-отделението в Казанлък

В Деня на родилната помощ Галина Стоянова отправи поздравления към специалистите на АГ-отделението в МБАЛ“Д-р Христо Стамболски“ в Казанлък. От името на Кмета Поздравителен адрес на началника на отделението д-р Тодор Гаргов връчи заместник-кметът по „Хуманитарни политики“ Лилия Цонкова. Само преди 2 години тя стана щастлива майка на прекрасните близнаци Михаела и Дамян под вещите грижи на медицинския екип и наскоро се завърна към общинските си задължения.


Към пожеланията за здраве, повече спокойствие, лично и професионално удовлетворение Цонкова добави много любов и усмивки за 7-членния състав на акушерките и гинеколозите в казанлъшката болница.

2 от общо 5 са специализантите в АГ-отделението, които вече приключват своето обучение със стипендии, осигурени от Община Казанлък: д-р Казалиева и д-р Попгеоргиевска, която наскоро е излязла в майчинство с 3-месечна, втора дъщеричка.

Екипът си пожелава здраве за тях и техните семейства, които се отнасят към работата им с разбиране, а за болницата – млади специалисти и медицински кадри, на които да осигури достойно заплащане.

Честит празник на казанлъшките лекари, акушерки и здравни работници!

Пресцентър на община Казанлък

Цветя и поздравления от Кмета за екипа на АГ-отделението в Казанлък

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

www.jazzfestkz.eu


Банер

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Търси на пазара:

от 26.07.2019


Автобусно разписание:



Виж


Какво не видяхте: