Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Коледното настроение в ПГ "Иван Хаджиенов"

Коледното настроение в ПГ

Край огнището, с коледарски наричания за здраве и късмет посрещнаха Коледа в ПГ "Иван Хаджиенов". Възстановката на коледните обичаи припомни на младежите позабравения смисъл на празника - със семейния уют, изобилието на трапезата и дом и сърце, отворени за гости.

Дългоочакваният белобрад старец ( "Хо-хо-хо" :) ) и тази година бе подготвил своите изненади, дарявайки настроение, усмивки и подаръци от изобилния коледен чувал. А които са били най-сръчни и креативни в Коледните конкурси, получиха своите награди лично от директора г-жа Демирева:
- За най-красива "Коледна украса" бяха отличени 12г, 12а и 9б клас!
- В конкурса "Коледна снимка на класа" победителите са 11г, 8а и 12б клас!
- И две специални грамоти отличиха "Добрите дела", които правим неусетно, следвайки сърцето си. Тези малки жестове, които ни връщат вярата, че доброто е в нас и около нас - и не само по Коледа! 11г клас помогна да се сбъдне коледната мечта на две деца от кампанията "Акция Дядо Коледа", а Севгюл Халил от 10б клас върна изгубена сума пари, но с тях и надеждата ни за добрини!

Публиката в залата се забавлява, състезава и печели в игрите Коледни послания в балони, Коледно чорапче, Събиране на коледни монети с боксови ръкавици, Музикален стол!!!

Светли празници и успешна Нова година от организаторите на Коледния празник - 10а и 10в клас!

Коледното настроение в ПГ

Коледното настроение в ПГ

Коледното настроение в ПГ

Коледното настроение в ПГ


 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж