Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Вече над 40 часа няма следа от началника на Пътна полиция в Казанлък

plugins/content/imagesresizecache/e59bf3d0a4d11502d95267e15e1da376.jpegПродължава издирването на началника на Пътна полиция в Казанлък Тодор Николов. 44-годишният служител е в неизвестност повече от 40 часа. Според информация на сестра му, с която живее на един адрес, той е в неизвестност от сряда следобед. 

"Сформиран е щаб за издирването му към Районно управление на полицията в Казанлък. От вчера са обходени всички маршрути, където има данни че може да е посетил. Днес ще бъдат проверени всички камери на входовете и изходите на град Казанлък, информира на брифинг тази сутрин директорът на областната дирекция на МВР в Стара Загора старши комисар Георги Хаджиев. Той коментира, че изчезването на Николов е абсолютно необяснимо към момента. Няма конкретни версии, няма данни да е напускал страната. Старши Комисар Хаджиев  добави, че изчезването на Николов няма връзка с проверявания от вътрешна сигурност служител от Казанлък, защото случаят касае разследване за унищожаване и повреждане, не става въпрос за корупционно престъпление. "Допълнително притеснение буди, че липсва и служебното му оръжие", каза още директорът на полицията в Стара Загора. Беседвано е с роднини и негови приятели.  "Няма данни изчезването да е свързано и с личния му живот, разговаряно е с цялото му обкръжения и продължаваме работата.  Силно се надявам че той не е станал жертва на престъпление", каза още Хаджиев. Обявен за издирване е и служебният му автомобил, изключени са и трите му телефона.

Изчезналият Николов е имал здравословни проблеми със сърцето, но не и проблеми свързани със служебните му задължения, коментира и началникът на полицията в Казанлък главен инспектор Стойчо Крачолов.

БНР Стара Загора

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Търси на пазара:

от 21.02.2020


Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: