Казанлък Инфо - Животът... такъв какъвто го познавате в .:www.kazanlak-bg.info:.

По искане на Районна прокуратура-Стара Загора съдът определи мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо обвиняем за блудство

СТАРА ЗАГОРА, СЪДЕБНА ПАЛАТА
По искане на Районна прокуратура - Стара Загора съдът определи мярка „задържане под стража“ спрямо А.А., на 31 г., привлечен като обвиняем по досъдебно производство за това, че на неустановена дата през месец март 2018 г., в гр. Стара Загора,  извършил действие с цел да   възбуди и  удовлетвори полово желание без съвкупление по отношение на лице, навършило 14 годишна /73-годишна жена/, чрез  употреба на сила и заплашване - престъпление по чл.150, ал.1, предл. първо от Наказателния кодекс; В хода на образуваното досъдебно производство е установено, че А.А. и пострадалата живеели в общо домакинство. В началото на годината обв. А. А. започнал да се държи арогантно и агресивно с  нея, блъскал я, отправял ѝ обиди. През месец март 2018 г., през нощта, обвиняемият влязъл в стаята на пострадалата  и чрез употреба на сила и заплашване, извършил действия с цел да възбуди или удовлетвори полово желание без съвкупление.

А.А. до момента е неосъждан. Престъплението, за което е привлечен в качеството на обвиняем и  задържан А.А., се наказва с лишаване от свобода от две до осем години.

Районен съд - Стара Загора е преценил, че от събраните по делото доказателства може да се направи обосновано предположение, че А.А. е извършил престъплението, за което  е привлечен като обвиняем и съществува реална опасност да се укрие или да извърши друго престъпление.

Взетата спрямо А.А. мярка за неотклонение „задържане под стража“ е потвърдена от Окръжен съд-Стара Загора.

 

Пресцентър на Апелативна прокуратура-Пловдив

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:


Банер

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Търси на пазара:

от 17.05.2019

от 24.05.2019

Автобусно разписание:Виж