Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Второто издание на формата "Защото избрах България" предстои в Стара Загора

Стара Загора

На 29.11 (четвъртък) от 19:00 в "Направи си бира" ООД (кв. "Индустриален" 1 - до бариерата на ЗСК) ще се проведе второто събитие от формата "Защото избрах България". "Успелите" (uspelite.bg) и Направи си бира ООД пренасят на живо в Стара Загора една от най-успешните рубрики на най-голямата положителна онлайн медия в България - историите на наши сънародници, които са се завърнали от чужбина от България. Първи град, в който се провеждат тези срещи е Стара Загора. В рамките на събитията в неформална обстановка наши сънародници разказват защо за избрали да се върнат от чужбина в родния си град.
Втората среща е с един от гостите на първото събитие - Пламен Пуцов. Той е прекарал известно време в чужбина, но е решил да се върне в България и да преоткрие истинските неща - досега си със земята и природата. От няколко години заедно със своя брат Ивайло се занимават със земеделие. Отглеждат основно лешници и различни зеленчуци в чирпанското село Малко Тръново. Пламен е завършил туризъм в Софийски университет, а преди това езиковата гимназия в Стара Загора. Занимавал се е с много различни неща като недвижими имоти, търговия, преводи, работил е в хотели и ресторанти.
Повече за неговата история и какво го е провокирало да се прибере, ще разберем на събитието. Входът е безплатен! Заповядайте!

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Търси на пазара:

от 21.02.2020


Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: