Казанлък Инфо - Животът... такъв какъвто го познавате в .:www.kazanlak-bg.info:.

Казанлък бе отличен с награда за принос в развитието на туризма

Казанлък бе отличен с награда за принос в развитието на туризма

Отличието прие Кметът на Община Казанлък Галина Стоянова днес на церемония по връчването на годишните награди на Националния борд по туризъм - „Розата“ в София. Казанлък бе отличен от ръководството на борда в категорията „Награда за община със значителен принос в развитието на туризма“.

“За мен, като Кмет на Казанлък и за моите съграждани е чест да сме пазители на националния символ – Розата, отговорност да я популяризираме!“, заяви Галина Стоянова. „За нас това е признание, което ни помага да продължаваме да развиваме Долината на розите и на тракийските царе като най-красивото място на България и като емблема на държавата.“, каза още Кметът на Община Казанлък.

Призът е реплика на монета на одриския владетел Аматок, открита край Казанлък с произход от Долината на тракийските царе, на която в горния край е изобразена роза, част от предишното лого на Общината.

Наградите, в общо 15 категории за принос в туризма, бяха раздадени в рамките на конференцията „Дигиталната трансформация в туризма“, която се провежда в столицата днес със съдействието на Министерството на туризма и Държавна агенция „Електронно управление“.  Награда за институционално партньорство в сектор "туризъм" получи министърът на туризма Николина Ангелкова, която откри форума. Министърът за българското председателство на Съвета на ЕС Лиляна Павлова получи награда за принос в европейската интеграция и развитие на туризма.

Пресцентър на община Казанлък

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Галерия снимки:


Банер

Виж!


Национална кампания „Походът на книгите”, Казанлък 2019.
„Прочети и подари”, дарителска кампания на Общинска библиотека „Искра” за попълване на библиотечния фонд с нови книги.

ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Търси на пазара:

от 19.04.2019


Автобусно разписание:Виж