Казанлък Инфо - Животът... такъв какъвто го познавате в .:www.kazanlak-bg.info:.

"Левски" и "Берое" стартираха с победи в "Купа Роза"

Президентът на ВК "Казанлък Волей-Багира" Васил Аргиров откри традиционната казанлъшка "Купа Роза", която стартира днес с участието на четири женски отбора - домакините от Казанлък, "Берое" Стара Загора, "Левски" София и "Раковски" Димитровград. Аргиров приветства участниците и пожела на добър час на традиционната надпревара, подпомогната от бизнеса и Община Казанлък.


Free Joomla ExtensionsПо една казанлъшка роза за всички участници подариха домакините на турнира, а в духа на феърплея, всички участници и треньорите се снимаха заедно. При откриване на "Купа Роза" бяха представени състезателките и треньорите от щабовете на ВК "Казанлък" и ВК "Берое", а публиката приветства старши-треньорът на женския ни състав Диян Боюклиев, помощник-треньорът Миглена Стрезова, треньорът на ДЮШ Съби Кафеджиев, кондиционният треньор Николай Цветков и новото попълнение в щаба Иван Чолев.

В първия състезателен ден за трофея на казанлъчани с успех стартираха отборите на "Левски" и "Берое", които надделяха с по 3:0 над своите съперници - отборите на "Раковски" и "Казанлък Волей-Багира".

Срещу опита на старозагорки младият тим на Казанлък и новите попълнения от школата, на които бе даден шанс за изява в първенството при жените, показаха бодли и играха борбено, независимо от крайния резултат в отделните части. Момичетата на Казанлък започнаха мача с добро темпо и играха точка за точка, стоейки равностойно в играта на по-опитните си съпернички. Опитът на състезателките на "Берое" си каза своето и старозагорки водеха с 12:9 при първото техническо прекъсване. Много от младите състезателки на тима пък получиха възможност да влязат за игра, като дебют при жените направи девическата националка Виктория Иванова, както и по-младата ни състезателка Александра Терзиева.

"Берое" затвори първата част при 25:15. Много по-уверено заиграха момичетата във втория гейм, въпреки че възпитаничките на Петър Дочев поведоха с голяма разлика в началото. Грешки допускаха и двата тима, което попречи на "Берое" да стигне до бърз успех и при 25:19 завърши битката за втората част. С 25:20 старозагорки взеха и победата в първия кръг на Купата над отбора на Казанлък.

Програма за турнира:

I кръг – 21.10.18г., нач. час 16:00 часа:
- 1. ВК „ЛЕВСКИ“ – София - ВК „РАКОВСКИ“ – Димитровград  3:0 (25:20, 25:18, 26:24)
- Официално откриване на турнира.
- 2. ВК „КАЗАНЛЪК“ – Казанлък - СКВ „БЕРОЕ“ – Стара Загора 0:3 (15:25, 19:25, 20:25)

II кръг – 22.10.18г., нач. час 16:00 часа:
- 3. СКВ „БЕРОЕ“ – Стара Загора - ВК „РАКОВСКИ“ – Димитровград
- 4. ВК „КАЗАНЛЪК“ – Казанлък - ВК „ЛЕВСКИ“ – София

III кръг – 23.10.18г., нач. час 10:00 часа:
- 5. ВК „ЛЕВСКИ“ – София - СКВ „БЕРОЕ“ – Стара Загора
- 6. ВК „РАКОВСКИ“ – Димитровград - ВК „КАЗАНЛЪК“ – Казанлък

Снимки:

21.10.2018 - Официално откриване на волейболен турнир "Купа Роза" за жени

21.10.2018 - Волейболен турнир "Купа Роза" за жени - Левски - Раковски 3:0

21.10.2018 - Волейболен турнир "Купа Роза" за жени - Казанлък волей - Берое 0:3

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Галерия снимки:


Банер

Виж!


Национална кампания „Походът на книгите”, Казанлък 2019.
„Прочети и подари”, дарителска кампания на Общинска библиотека „Искра” за попълване на библиотечния фонд с нови книги.

ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Търси на пазара:

от 19.04.2019


Автобусно разписание:Виж