Казанлък Инфо - Животът... такъв какъвто го познавате в .:www.kazanlak-bg.info:.

Районна прокуратура-Стара Загора внесе протест срещу определение на съда за взета мярка за неотклонение „домашен арест“ спрямо шофьор, управлявал автомобил след употреба на наркотични вещества

СТАРА ЗАГОРА, СЪДЕБНА ПАЛАТА

С постановление на прокурор от Районна прокуратура – Стара Загора, на 18 септември 2018 г., е задържан за срок от 72 часа Р.К., след като е привлечен като обвиняем по бързо производство за това, че на 17.09.2018 г. в гр. Стара Загора, управлявал моторно превозно средство – лек автомобил, марка ,,Рено“,  след употреба на наркотично вещество – канабис, установено по надлежния ред - с техническо средство  –  престъпление по чл. 343б, ал. 3  от Наказателния кодекс. Р.К. е двукратно осъждан до момента.

Работата по разследването продължава под надзора на Районна прокуратура – Стара Загора, като на 20.09.2018 г. е било внесено искане до Районен съд – Стара Загора за образуване на производство за вземане на мярка за неотклонение „Задържане под стража“ по отношение на обвиняемия Р.К. С определение от 20.09.2018 г. съдебния състав е взел мярка за неотклонение “Домашен арест“ по отношения на обвиняемия. На същата дата наблюдаващият прокурор е изготвил протест до Окръжен съд – Стара Загора, тъй като не споделя мотивите на първоинстанционния съд за взетата мярка за неотклонение и делото е насрочено пред въззивния съд.

Пресцентър на Апелативна прокуратура-Пловдив

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Търси на пазара:

от 17.05.2019

от 24.05.2019

Автобусно разписание:Виж