Казанлък Инфо - Животът... такъв какъвто го познавате в .:www.kazanlak-bg.info:.

По искане на Районна прокуратура-Стара Загора съдът определи мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо 21-годишен мъж за кражби

СТАРА ЗАГОРА, СЪДЕБНА ПАЛАТА

По искане на Районна прокуратура-Стара Загора съдът определи  мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо А.И., на 21 г., привлечен като обвиняем за отнемане на чужда движима вещ от владението на другиго без неговото съгласие с намерението противозаконно да я присвои  -  престъпление по чл.195, ал.1, т.3, във вр. чл.194, ал.1 от Наказателния кодекс.
До момента е установено, че на 5.07.2018 г., в гр. Стара Загора, обвиняемият отнел чужди движими вещи на обща стойност 350  лв., като е било извършено разрушаване на прегради, здраво направени за защита на имот, на 26/27.07.2018 г. – отнел чужди движими вещи на обща стойност около 50 лв., като е било извършено разрушаване на прегради, здраво направени за защита на имот, и на 2.08.2018  г. - отнел чужди движими вещи, на обща стойност 300 лв., като е било извършено разрушаване на прегради, здраво направени за защита на имот.

Определението на  Районен съд  – Стара Загора за взетата мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо А.И. подлежи на жалба или протест пред Окръжен съд-Стара Загора.

Пресцентър на Апелативна прокуратура-Пловдив

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Хайде на театър:

11:00 - НЧ "Искра - 1860"

20 години ТАТЪР „ЛЮБОМИР КАБАКЧИЕВ“ : „Какафония“- детско представление от репертоара на Театър „Любомир Кабакчиев“

17:00 - Зала "Лекс" - Община Казанлък

"Театърът там" - Документален филм за Театър Любомир Кабакчиев

19:00 - НЧ "Искра - 1860"

20 години ТАТЪР „ЛЮБОМИР КАБАКЧИЕВ“: „Сън в есенна нощ“ - юбилеен спектакъл

Виж още >>>

Търси последният брой на: