Казанлък Инфо - Животът... такъв какъвто го познавате в .:www.kazanlak-bg.info:.

По споразумение на Районна прокуратура-Стара Загора е осъден, на осем месеца затвор, 36-годишен мъж за кражба от банкомат

СТАРА ЗАГОРА, СЪДЕБНА ПАЛАТА

По споразумение на Районна прокуратура – Стара Загора  е осъден К.И. ,на 36 г., за отнемане на чужда движима вещ от владението на другиго без неговото съгласие с намерението противозаконно да я присвои - престъпление по чл.195, ал.1, т.4, пр.2 и пр.3, вр. с чл. 194, ал. 1 от  Наказателния кодекс.
По делото е установено, че на 12.07.2014 г., в гр. Стара Загора, между 03:34 ч. до 03:51 ч.,, подсъдимият К.И. отнел от банкомат, чрез използване на технически средства – банкова карта и специален инструмент, чужди движими вещи-пари в размер на 750 лева. Извършителят е бил установен преди няколко месеца.

За така извършеното престъпление, след като е възстановил изцяло причинените имуществени вреди, на К.И. е било определено наказание в размер на 8 месеца „Лишаване от свобода“, което да изтърпи при първоначален „Общ режим“. Споразумението, одобрено от Районен съд-Стара Загора, е влязло в сила и не подлижи на протестиране и обжалване.

Пресцентър на Апелативна прокуратура-Пловдив

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:


Банер

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Търси на пазара:

от 17.05.2019

Автобусно разписание:Виж