Казанлък Инфо - Животът... такъв какъвто го познавате в .:www.kazanlak-bg.info:.

Районна прокуратура-Стара Загора привлече като обвиняем и задържа 21-годишен мъж за кражба

СТАРА ЗАГОРА, СЪДЕБНА ПАЛАТА
Районна прокуратура-Стара Загора привлече като обвиняем А.И., на 21 г., за отнемане на чужда движима вещ от владението на другиго без неговото съгласие с намерението противозаконно да я присвои  - престъпление по чл.195, ал.1, т.3, във вр. чл.194, ал.1 от Наказателния кодекс.
До момента е установено, че на 5 юли 2018 г., в гр. Стара Загора, обвиняемият е отнел чуждо движими имущество, на стойност 350 лева, след като разбил вратата на каравана.

Събрани са достатъчно доказателства, от които да се направи обосновано предположение, че обвиняемият  е извършил престъплението,  за което е привлечен в това качество. За извършеното престъпление  се предвижда наказание „лишаване от свобода“. Доказателствата по делото сочат също така, че съществува реална опасност обвиняемият да извърши друго престъпление или да попречи на следствените действия, или да се укрие.

Обвиняемият А.И. е задържан за срок от 72 часа, като предстои да бъде внесено искане в съда за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“.

 

Пресцентър на Апелативна прокуратура-Пловдив

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Търси на пазара:

от 22.02.2019


Автобусно разписание:Виж