Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Обсъждаха механизъм за образователната система на деца и ученици в задължителна предучилищна и училищна възраст

Обсъждаха механизъм за образователната система на деца и ученици в задължителна предучилищна и училиРаботна среща по Механизма за съвместна работа на институциите по обхващане и включване в образователната система на деца и ученици в задължителна предучилищна и училищна възраст.

В Областна администрация Стара Загора се състоя работна среща във връзка с ПМС №100 от 08.06.2018 г. за създаване и функциониране на Механизъм за съвместна работа на институциите по обхващане и включване в образователната система на деца и ученици в задължителна предучилищна и училищна възраст. Срещата-дискусия бе водена от областния управител Гергана Микова. На нея присъстваха зам. областният управител Петя Чакърова, началникът на РУО-Стара Загора Татяна Димитрова, както и експерти от РУО, представители на общините, на РЗИ, на ОД МВР Стара Загора, на дирекциите „Социално подпомагане” и „Бюро по труда“.

Участниците коментираха работата през изминалата година и постигнатите резултати. Обсъдиха и съвместни действия по спазване на кратките срокове, заложени в механизма, както и конкретните ангажименти, които имат като институции при реализирането му.

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:


Банер

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Търси на пазара:

от 21.02.2020


Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: