Казанлък Инфо - Животът... такъв какъвто го познавате в .:www.kazanlak-bg.info:.

Млади футболисти получиха сертификати на Ювентус джуниър камп в Стара Загора

Млади футболисти получиха сертификати на Ювентус джуниър камп в Стара Загора

Общо 87 млади футболисти участваха във Второто издание на лицензирания тренировъчен лагер Ювентус джуниър камп в Стара Загора. На официална церемония на античната улица в Регионалния исторически музей снощи те получиха своите сертификати.

Най-напред участниците в церемонията бяха поздравени с изпълнения на ансамбъл „Загорче“.

„Благодарим на „Ювентус“, че избраха Стара Загора за втория камп и на футболен клуб „Берое“, че предоставиха базата си. Времето не беше много добро, но точно в такива условия се раждат истинските спортисти. Пожелавам Ви да бъдете част от бъдещето златно поколение, което ще прославя България. Нека Вашите родители продължават да ви подкрепят“, каза Красимира Чахова, зам.-кмет на Община Стара Загора.

Тя получи сертификат за кмета Живко Тодоров и за Общината с благодарност за съдействието при провеждане на тренировъчния лагер.

Ръководителят на италианския треньорски екип  Рожина Миха също благодари на Община Стара Загора и на „Берое“ за домакинството, и си пожела да се върне отново тук догодина, а защо не и с Академия, в която да се обучават целогодишно бъдещи таланти.

Всички участници в лагера получиха своите сертификати за преминато обучение и си пожелаха нови срещи на футболния терен.

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

ПОКАНА:


Банер

НАШИЯТ ВИДЕО АРХИВ:


ФИКСИНГ БНБ

Валутни курсове

  • Курсове за 18.07.2018
    Българска народна банка 1 USD = 1.68446 BGN (up) 1 GBP = 2.19465 BGN (down) 1 CHF = 1.68446 BGN (up)

ВРЕМЕТО

Банер