Казанлък Инфо - Животът... такъв какъвто го познавате в .:www.kazanlak-bg.info:.

Криминалната хроника за 21.06.2018

РПУ, ПОЛИЦИЯ

Бързи производства:
На 20.06.2018 г. в гр. Чирпан, на кръстовището на ул. "Ал. Стамболийски" и ул. "Дерменка", е спрян за проверка мотоциклет "Derbi Senda" без регистрационни номера. Установено е, че мотоциклетът не е регистриран по надлежния ред и се управлява от неправоспособния Р. П., на 28 г., от гр. Чирпан. Образувано е бързо производство за   престъпление по чл.345, ал.2 от НК.

          
На 20.06.2018 г. във Второ РУ – Стара Загора е образувано бързо производство за извършено престъпление по чл.345, ал.2 от НК, срещу С. С., на 66 г., затова че на същата дата в центъра на с. Сладък кладенец, общ. Стара Загора, е управлявал трактор без регистрационни табели.

Разкрити престъпления:
На 29.05.2018 г. в ОДМВР – Стара Загора е получено съобщение, че противозаконно е отнет л. а. "Мерцедес", който е бил паркиран в гр. Стара Загора, на ул. "Света Богородица". На 30.05.2018 г. автомобилът е намерен изоставен в близост до околовръстен път, южно от гр. Стара Загора. Образувано е досъдебно производство за извършено престъпление по чл.346, ал.1 от НК. В резултат на проведените от служители на сектор ,,Противодействие на криминалната престъпност" при ОДМВР – Стара Загора и Второ РУ – Стара Загора оперативно-издирвателни мероприятия и процесуално-следствени действия, е установен извършителят на деянието – 25-годишен мъж от гр. Стара Загора. Същият е задържан за срок до 24 часа. Работата по случая продължава.

По-характерни престъпления:
На 20.06.2018 г., в 18.42 часа, в РУ - Казанлък е получено съобщение за сбиване в с. Манолово, общ. Павел баня. На място е установено, че в сбиването са участвали шест лица – петима мъже и една жена на възраст между 48 и 20 години, жители на с. Манолово. Същите са откарани за преглед във ФСМП – Казанлък, където е установено, че 48-годишен мъж е със счупен череп и контузия на мозъка. Настанен е за лечение в отделение по неврохирургия на УМБАЛ – Стара Загора, с опасност за живота. Мъж на 33-години е получил комоцио. Настанен е за наблюдение в МБАЛ – Казанлък, без опасност за живота, а 20-годишен мъж е получил прободна рана на лявата ръка. Настанен е за лечение в МБАЛ – Казанлък, без опасност за живота
В РУ – Казанлък е образувано досъдебно производство за извършено престъпление по чл.129, ал. 2 от НК. Работата по случая продължава.

На 20.06.2018 г. в Първо РУ – Стара Загора се е явил 34-годишен мъж, който заявил, че от стая на хотел в гр. Стара Загора е извършена кражба на мобилен телефон и златен ланец, негова собственост. Образувано е досъдебно производство за извършено престъпление по чл.194 от НК.

Пътнотранспортни произшествия:
На 20.06.2018 г., около 09,00 ч., в гр. Стара Загора, по ул. "Майор Т. Кавалджиев", се е движил т.а. "Дачия Сандеро", управляван от Т. Т., на 54 г., от гр. Стара Загора. При маневра „завой на ляво“, водачът не пропуска и блъска движеща се по пешеходна пътека 74-годишна жена. В резултат на удара пешеходката е получила фрактура на таза. Настанена е за лечение в УМБАЛ – Стара Загора, без опасност за живота. Водачът е тестван за употреба на алкохол с техническо средство, като резултатът е отрицателен. Образувано е досъдебно производство по чл. 343, ал.1, б. "б" вр. чл. 342, ал. 1 от НК.

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Търси на пазара:

от 15.02.2019


Автобусно разписание:Виж