Казанлък Инфо - Животът... такъв какъвто го познавате в .:www.kazanlak-bg.info:.

Меморандум за създаване на Индустриална зона в Казанлък

28.05.2018 - Общински съвет, сесия
Да бъде подписан Меморандум за създаването на Индустриална зона в Казанлък – за това дадоха съгласието си общинските съветници по време на 38-та редовна сесия на Общинския съвет. Подробности по темата, вижте в следващия репортаж.


Free Joomla Extensions

Вносител на предложението е кметът Галина Стоянова. Тя поясни пред съветниците, че става въпрос за принципен меморандум, който касае оформянето на Индустриална зона в Казанлък. Градът разполага с необходимите площи за това, които ще бъдат включени в тази зона и ще бъдат  предложени на вниманието на съветниците на следващо заседание. На този етап повечето областни градове създават такива Индустриални зони. В разговор между  министъра на икономика и кмета Галина Стоянова е поставен въпросът за съдаването на такава зона и в Казанлък, независимо че не е областен град.
Предимствата на този Меморандум са , че Министерство на икономиката ще постави началото на предлагане на Казанлък като място за инвестиции на всички инвеститори, които пристигат в държавата и които търсят възможности да съсредоточат своите производства.

Галина Стоянова бе категорична пред съветниците, че това ще бъде полезно за Казанлъск, ако бъде разработено и маркетирано, и рекламирано. Това би привлякло инвеститорите и  би би ло добре за Казанлък в едно по – далечно бъдеще.

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Търси на пазара:

от 11.01.2019


Автобусно разписание:Виж