Казанлък Инфо - Животът... такъв какъвто го познавате в .:www.kazanlak-bg.info:.

Красиви музикални вечери за 115-те празници на розата в Казанлък

Казанлък от Високо
Община Казанлък ще подари на своите жители и гости няколко красиви музикални вечери в богатата празнична програма на Фестивал на розата 2018. Не ги пропускайте! На 1 юни - празник на град Казанлък очаквайте в петъчната вечер от 22:00ч. празничен концерт на едни от най-обичаните български популярни изпълнители Любо Киров и Маргарита Хранова и техни незабравими хитове на площад „Севтополис“.

2 юни, събота, по случай 100 години лютиерство в България, Музей на розата и концерт от 20,00ч. на елитните музиканти от камерен оркестър „Софийски солисти“ и техния изискан класически репертоар .
Същата вечер на площад „Севтополис“ от 22:00ч. ще започне пищният спектакъл на Национален фолклорен ансамбъл „Българе“ и виртуоза Веселин Кузмов – гайда.

Официалното закриване на Фестивал на розата 2018 на централния площад в града ще бъде на 3 юни, неделя вечерта, 20:00ч. с концерт на младите дарования на българската музикална сцена Ива и Велислава Костадинови, наследили огромния талант и любовта към българския фолклор на легендарната народна певица Гуна Иванова.

Насладете се на разнообразието от мелодии, ритми и цветове в 115-те празници на розата в Казанлък!

Пресцентър на община Казанлък

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:

Банер

ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Търси на пазара:

от 11.01.2019


Автобусно разписание:Виж