Казанлък Инфо - Животът... такъв какъвто го познавате в .:www.kazanlak-bg.info:.

В Павел баня искат радари на Подбалканския път

Павел баня - дъждовно лято

За ремонт на основен републикански път и поставяне на стационарни радари за контрол на скоростта ще настояват общинските съветници в Павел баня. На следващото заседание на местния парламент в четвъртък ще бъдат гласувани две декларации с конкретните искания, предложени от председателя на общинския съвет Шендоан Халит.

Едната ще бъде изпратена до компетентните държавни органи за нуждата от спешен ремонт на републиканската пътна мрежа в общината и по специално на път ІІ-56, който минава през населените места Горно Сахране, Павел Баня, Турия и продължава в област Пловдив. Той обясни, че този път е основен за курортния град, а особено след зимния сезон пътя е осеян с нови и по-големи дупки, което не допринася за доброто впечатление на туристите и създава постоянно неудобство на жителите на града.

Ще бъде гласувана и втора декларация, с която се иска поставянето на три стационарни камери за контрол на скоростта на Подбалканския път в района на село Манолово, Габарево и на разклона за Павел баня, обясни Халит. Повод за декларацията е станалото преди десет дни поредно произшествие на пътя в село Манолово, при което е блъснато дете на пешеходна пътека, каза Шендоан Халит.

Заседанието на общинския съвет в Павел баня ще се състои в четвъртък от 9 часа. Общо 15 точки са включение в предварителната програма на сесията, уточни още Шендоан Халит.

bnr.bg

 

ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА РАБОТА ОТ:


Банер

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

ВРЕМЕТО

Банер

Търси на пазара:

от 17.05.2019

Автобусно разписание:Виж